کبابی سهند

کبابی سردار احمدی

کباب بناب بعنوان یک غذای لذیذ و برند غذای ایرانی
کباب بناب کباب سهند

در مورد کباب بناب (بیناب چبابی) بیشتر بدانیم

نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی‌دار گوسفند، در اندازه‌ای بسیار بزرگ‌تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می‌شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

طرز تهیه ی کباب خوشمزه بناب (بینای چبابی)

برای پخت کباب کوبیده نریختن آن بر روی منقل می باشد که فقط به میزان حرارت آتش بستگی دارد.

مواد اولیه کباب بناب

۱ کیلو گرم گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه(هر کیلو برای ۵ الی ۶ نفر)
۲ عدد پیاز متوسط
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه

دستورالعمل

گام اول:ابتدا پیاز را ریز ساطوری کرده و به همراه نمک و فلفل کاملاٌ با گوشت مخلوط کرده و ماساژ می دهیم.
گام دوم:بمیزان دلخواه از گوشت برداشته و کف دست مانند کوفته گرد کرده و سیخ را از وسط آن عبور می دهیم و بعد با انگشتان دست آن را به شکل عکس در امتداد سیخ بطور یکسان پهن می کنیم.
گام سوم:قبل از قرار دادن سیخها بر روی آتش ذغالها باید گداخته شده باشند و بطور مساوی در همه جای منقل توزیع شده باشند.
گام چهارم:بعد از قرار دادن سیخها بر روی آتش مطلقاٌ آتش را باد نزنید و پس از گذشت یک دقیقه سیخ را بر گردانید تا طرف دیگر آن یک دقیقه رو به آتش باشد و گوشت بهم بچسبد و دیگر شانسی برای ریختن وجود نداشته باشد.
گام پنجم:به طور مداوم هر چند دقیقه یکبار سیخها را برگردانید. مطلقاٌ آتش را باد نزنید و منتظر سیاه شدن کبابها نباشید و سعی کنید با چاقو از ته سیخ قدری از کباب را جدا کرده و بچشید، برای اینکه متوجه شوید کباب پخته است.
گام ششم:بهتر است کبابها را قبل از خشک شدن و هنگامی که هنوز آبدار هستند از روی آتش بر دارید داخل نان گذاشته سیخها را خارج نموده و بلا فاصله قدری سماق به آنها بپاشید و سپس بهمراه برنج ،کره، ماست چکیده، پیاز و ریحان نوش جان کنید.

کبابی سهند

از قدیمی ترین کبابی های شهرستان هستش که با ارائه کباب اصیل بناب در خدمت شما می باشد

  • مدیریت :

    سردار احمدی

  • شماره تماس :

    ۰۴۱-۳۷۷۲۷۶۸۸

  • شماره موبایل :

    ۰۹۳۷۵۶۳۱۲۴۲

  • آدرس :

    بناب خیابان میدان یادبود

1
1

اینجا منتظر شما هستیم